Posts

Showing posts from June 10, 2010

MILLATFACEBOOK MILIK YAHUDI?????????????

MillatFacebook yang dikatakan dibuka oleh pakar IT dari Pakistan adalah bertujuan untuk mengumpulkan komuniti islam..tetapi baru-baru ini apabila diselidik ternyata ia adalah milik yahudi...adakah ia benar?? mari kita lihat..

Pertama, untuk millatfacebook.com (double L) yang katanya dari Pakistan

Ini hasilnya setelah ping dari cmd :

Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\Free Palestine>ping millatfacebook.com
Pinging millatfacebook.com [204.61.223.84] with 32 bytes of data:
Reply from 204.61.223.84: bytes=32 time=383ms TTL=47
Reply from 204.61.223.84: bytes=32 time=379ms TTL=47
Ping statistics for 204.61.223.84:
Packets: Sent = 2, Received = 2, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 379ms, Maximum = 383ms, Average = 381ms
Control-C
^C
C:\Users\Free Palestine>

Dari sini didapat kan IP Address: 204.61.223.84

Lalu, metode selanjutnya, dengan melakukan trace pada IP Addres tersebut. Bisa Anda …

bersediakah aku????????????

Image
ni jadual ta'yin 4 syariah...huhu...cane persediaan kta????

kenapa ni?????

Image
salam...hari ni bace berita2 malaysia...macam2 de kat melaysia sekarang ni...
hari ahad ni peksa Usul Fiqh,buku da selak2 tadi...ni masih de mase nak ulang buat kali ke 5 pembacaan ni sebelum menghadapi peperiksaan....huhu
semua benda macam bese...tetiba terdetik kat hati ni....bosan....
huhu...
kenape ni????
kenapa???

bosan dengan blog ku ni kah???
bosan dengan pe sebenarnya????